Wasserij in Etterbeek, Zaventem, Moortebeek en Sint-Joost

expressdryclean

Ben je op zoek naar een wasserij in de buurt van Molenbeek, Elsene en Jette om je wasgoed te wassen?

Wil je hulp van specialisten voor een dagelijkse verzorging van je wasgoed krijgen?

Ontdek onze wasserijdiensten – Ex-Press Dry Clean.

expressdryclean

De wasgoed die aan ons team wordt toevertrouwd, is schoongemaakt dan gewast en gedroogd in 100% professionele wasmachines en drogers.

Wij gebruiken ook professionele wasmiddelen voor een perfecte vlekverwijdering en een perfecte was in alle omstandigheden. Voordat wij je wasgoed in de machine plaatsen voor een voorwas en een volledige was, nemen wij de tijd om elk etiket te bekijken om geen fouten te maken.

Om een perfecte dagelijkse verzorging van je wasgoed te garanderen, raden wij onze klanten aan om de kleine etiketjes op hun kleding en andere artikelen niet af te snijden.

Bij Ex-Press Dry Clean houden wij rekening met alle behoeften van privé- en professionele klanten. Als je jouw tapijten of gordijnen moet wassen omdat zij stof hebben verzameld, ofwel moet je jouw dekbedden wassen voordat je die terug op je bed legt, twijfel niet om hier te komen. Wij zorgen voor al je wasgoed, zelfs het meest delicate, in onze wasserij of droogkuis. We wassen ook jouw schoenen, sneakers en andere slippers.

Verlies geen tijd meer met het wassen van jouw wasgoed of die van je gezin, geef het aan onze specialisten – Ex-Press Dry Clean – in één van onze drie winkels: Etterbeek, Sint-Joost, Moortebeek en Zaventem. Wij zijn er om je te helpen om de juiste formule te vinden voor de verzorging van je wasgoed.

Ontdek nu onze prijzen – Wasserij

expressdryclean
WASGOED 6,00€/kg
TAFELKLEED TOT 2,5M LANG 5,50€
TAFELKLEED TUSSEN 2,5 EN 3,5M LANG 7,50€
TAFELKLEED TUSSEN 3,5 EN 5M LANG 16,00€
TAFELKLEED TUSSEN 5M EN 8M LANG 30,00€

Voor specifieke verzoeken of voor een specifieke was, contacteer ons.

https://expressdryclean.be/