Ex-Press Dry Clean – Persen in Etterbeek, Zaventem, St-Josse en Moortebeek.

expressdryclean

EX-PRESS DRY CLEAN – Openingsuren

SINT-JOOST

expressdrycleanMaandag tot vrijdag : 9.00 – 1800
Zaterdag : 9.00 – 12.30

JOURDAN

expressdrycleanMaandag tot vrijdag : 08.30 – 18.00
Zaterdag : 9.00 – 12.30

ZAVENTEM

expressdrycleanMaandag tot vrijdag : 9.00 – 18.00
Zaterdag : 9.00 – 12.30

MOORTEBEEK

expressdrycleanMaandag tot vrijdag : 9h – 17h30
Zaterdag : 9.00 – 12.30

expressdryclean

Ben je op zoek naar een wasserij niet ver van Elsene en Brussel.

Moet je jouw tapijten en gordijnen schoonmaken?

Ontdek onze ecologische droogkuisdiensten – Ex-Press Dry Clean in Etterbeek, Zaventem, Sint-Joost en Moortebeek.

expressdryclean

EX-PRESS DRY CLEAN – Wasserij in Brussel

Ex-Press Dry Clean is meer dan 20 jaar ervaring met onze privé- en professionele klanten in Brussel en in alle gemeenten uit de omgeving.

Onze specialisten zorgen dagelijks voor jouw kleding, wasgoed en schoenen. Wasserij- en droogkuisdienst voor het meest kwetsbare textiel, wij houden rekening met jouw behoeften en die van je wasgoed.

Specialisten uit de sector, wij zijn op zoek naar de nieuwste ecologische droogkuis, technologieën en professionele producten die op de markt worden gebracht om je wasgoed te verzorgen. Onze machines dateren van 2017. Wij vernieuwen deze regelmatig om een perfecte dienst in alle omstandigheden te garanderen.

Jarenlang hebben wij niet meer met perchloorethyleen gewerkt. Dit oplosmiddel, toen gebruikt door industriële wasserijen voor droogkuis, is door de Europese Hoge Autoriteiten ingedeeld als een kankerverwekkende, zeer giftige en vervuilende stof. Wij hebben dat vervangen door HiGlo, een oplosmiddel dat net zo efficiënt is en volledig ecologisch en biologisch afbreekbaar. Om de vlekken te verwijderen, gebruiken wij nu producten die 100% ecologisch en gezond zijn en die de planeet respecteren. Ecologie, net als vlekken, is ook zeer belangrijk voor ons!

Wij zijn trots om professionele wasserij-, droogkuis- en naaidiensten aan te bieden in Etterbeek, Sint-Joost, Moortebeek en Zaventem. Drie verschillende adressen met dezelfde naam om elke dag een beetje dichter aan onze klanten te zitten!

EX-PRESS DRY CLEAN – Diensten

expressdryclean

Bij Ex-Press Dry Clean bieden wij allerlei diensten aan om de schoonheid van jouw wasgoed en naaiwerk te garanderen.

expressdrycleanDroogkuis

Heb je een delicaat kledingstuk dat je niet in de wasmachine kan wassen? Moet jij een zeer kwetsbaar tapijt schoonmaken en je bent op zoek naar een droogkuis in de buurt van Etterbeek, Sint-Joost en Zaventem? Ontdek onze droogkuisdienst in onze drie winkels! Een voorwas en een zachte was met een 100% ecologisch product om jouw kleding en het milieu te beschermen!

expressdrycleanWasserij

Onze wasserij staat tot je beschikking om voor je wasgoed te zorgen en te onderhouden. Als je jouw hemden, broeken, gordijnen of dekens moet wassen, bieden wij gepersonaliseerde diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek onze wasserijdienst in Sint-Joost, Zaventem en Etterbeek.

expressdrycleanNaaiwerk

Heb je een knoop die aangenaaid moet worden op je broek of je hemd? Heeft je kindje een gat in zijn broek en moet je het laten repareren? Wil je een zoom aan je gordijnen maken voordat je het in de woonkamer hangt? Ontdek onze naaidienst! Wij voeren al jouw naaiwerk binnen de korst mogelijke tijd uit en garanderen professionele kwaliteit! Vertrouw op de ervaring van het Ex-Press Dry Clean team!

EX-PRESS DRY CLEAN – Leveringsdienst

Kan je jouw gewassen kleren niet komen halen? Wil je jouw klere thuis laten leveren ? Ben je niet beschikbaar tijdens de openingsuren van onze winkel of kan je voor diverse redenen niet naar onze winkel komen?

Als je onze leveringsdienst wil gebruiken, contacteer ons nu. Wij bieden een gepersonaliseerde leveringsdienst aan naar het adres van jouw keuze, overal in België.

EX-PRESS DRY CLEAN 

expressdryclean

EX-PRESS DRY CLEAN – Contact

Voor meer informatie over een van onze diensten of voor een ander specifiek verzoek, contacteer ons team. Een antwoord zal zo spoedig mogelijk worden gegeven.